Η παιδοφιλία, η “κομματική επιστήμη” αλλά και οι διαβολικές “συμπτώσεις” για τον κ. Μητσοτάκη

Του Γιώργου Δημητρίου

Τα σύγχρονα κόμματα στον Δυτικό κόσμο έχουν επιστημονική επιτροπή  τεκμηρίωσης των πολιτικών ισχυρισμών, κυρίως στην οικονομία, να ενισχύουν την ικανότητα τους να πλήττουν το αντίπαλο κόμμα στο ιδεολογικό του υπόβαθρο. Στην Ελλάδα, μόνο η ΝΔ του Μητσοτάκη κάνει αυτή τη δουλειά και την κάνει πάρα πολύ καλά, αλλά και σε άλλους τομείς…

ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ;

Στην Ελλάδα κραυγάζουν οι βουλευτές της ΝΔ ότι δεν είναι ιδεολογικό και πολιτικό θέμα η δράση των παιδόφιλων , αλλά μόνο ένα ποινικό θέμα. Και ίσως να έχουν δίκιο.. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα οι παιδόφιλοι έχουν πολιτική υποστήριξη-κάλυψη, αλλά στη Βρετανία οι παιδόφιλοι έχουν και πολιτική ιδεολογία, πολιτική ταυτότητα και μηχανισμό συγκάλυψης. Σύμφωνα με έρευνα, οι παιδόφιλοι στην Βρετανία ανήκουν κατά κύριο λόγο στη Δεξιά και τη Φιλελεύθερη παράταξη.

Βρε τι σύμπτωση…

Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Η ανεξάρτητη έρευνα για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών (IICSA),διαπίστωσε μία πολιτική κουλτούρα που εκτιμά τη φήμη της πολύ υψηλότερα από την τύχη των παιδιών Η έρευνα διαπίστωσε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο West-minster. Oρισμένα πολιτικά κόμματα και προσωπικότητες υψηλού προφίλ όλων των επαγγελματικών κλάδων που ανήκουν στα κόμματα που προανέφερα, καλύπτουν αυτές τις καταγγελίες εις βάρος των μελών τους με κάθε τρόπο.

Έλαααα..είδατε στη Βρετανία..

Παράδειγμα ο πρώην ηγέτης των Φιλελευθέρων Λόρδος Στέιλ, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για τις καταγγελίες γύρω από τον Φιλελεύθερο βουλευτή Κύριλ Σμίθ, γνωστό αρπακτικό παιδόφιλο.

Ο Βουλευτής της ΝΔ και εξ’ απορρήτων του Πρωθυπουργού, Ν.Γεωργιάδης καταδικάστηκε στη Μολδαβία ως παιδόφιλος, ενώ εδώ η “κάλυψή” του τελικά έφερε την παραγραφή των αδικημάτων του.

Πάλι διαβολεμένη σύμπτωση…..

Διαβάστε την έρευνα με τον τίτλο “Political establishment repeat-tedly covered up child sex abuse allegattions, Politics Westminster,February 25,2020”. Μετάφραση: Το πολιτικό σύστημα κάλυψε επανειλημμένα τους ισχυρισμούς – καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση σύμφωνα με την έρευνα της IICSA.

Μετά από τη δημοσίευση της έκθεσης ,οι δεξιοί, οι φιλελεύθεροι Δημοκρατικοί, δήλωσαν ότι θα “διαβάσουν διεξοδικά” την έκθεση της ανεξάρτητης  Έρευνας για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και μετά έκαναν την κάθε δυνατή συγκάλυψη.

Ο  ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ”ΤΙΜΙΟΥΣ”…

Με αγωνία περιμένω τον Πειραιώς να μας κάνει δηλώσεις δια τον κ.Λιγνάδη. Από αυτόν περιμένω την ”θεϊκή” απόφαση και όχι της Ελληνικής δικαιοσύνης, περί της ενοχής ή της αθωότητάς του. Γενικά η Εκκλησία ας πάρει μιά θέση για την παιδοφιλία, ως θεσμός είναι μέσα στην κρατική μας υπόσταση (Αν και δεν έπρεπε).

Δεν μπορεί να μην παίρνει θέση.

Ο τέως ΠτΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος στην εκπομπή του Κρήτη tv ”Αντιθέσεις”, στις 12/2/2021 δήλωσε: Σε αυτή τη συγκυρία στην Ελλάδα δεν έχουμε αρίστους. Υπάρχουν αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται άριστοι, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για δικτάτορες της μετριότητας.

Τέτοιοι ”Λιγνάδηδες” δήθεν αρίστους πόσους διαθέτει ένα συγκεκριμένο κόμμα στην Ελλάδα και τους προβάλλει ως παραδείγματα αριστείας, επιχειρηματικότητας, καλλιτεχνίας κλπ.

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ο παιδόφιλος είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που “επιπλέει” στον αέρα της φαντασίας. Επειδή η αξία της αλήθειας του παιδόφιλου είναι στο μηδέν, είμαστε αντιμέτωποι με το ερώτημα γιατί συνεχίζει η παιδοφιλία να είναι μια σημαντική πτυχή στην Αμερικανική κοινωνία και ένα πλήγμα στον πολιτισμό των Η.Π.Α.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αυτό είναι η πολιτική χρησιμότητα του παιδόφιλου. Συγκεκριμένα οι θρησκευτικοί φορείς τον χρησιμοποιούν  για να προωθήσουν την ατζέντα της σεξουαλικής καταστολής και το πολιτικό σύστημα για να διαλύσει το μηχανισμό μιας ελεύθερης κοινωνίας, δημιουργώντας ψευδή μοντέλα αριστείας ως κοινωνικά παραδείγματα.

Σας θυμίζει αυτό κάποιους πολιτικούς ισχυρισμούς;

Και άλλη διαβολεμένη σύμπτωση….

Και το κακό είναι ότι όλα αυτά γράφονται όχι στην Κόυβα, αλλά στις ΗΠΑ και Μ. Βρετανία.

Όλα τα παραπάνω είναι δημοσιευμένη μελέτη στο PubMed.gov,NIH Εθνική βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ. Ο τίτλος της μελέτης: “Η πολιτική χρήση και η κατάχρηση του παιδόφιλου .PubMed,2008”.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μόνο στη Βρετανία και στις ΗΠΑ Επιστήμονες λένε ότι οι παιδόφιλοι στην πλειοψηφία τους έχουν όχι μόνο πολιτική καταγωγή, όχι μόνο πολιτική χρησιμότητα, αλλά και ισχυρή συγκάλυψη από το σύστημα. Και μη φανταστείτε, και εκεί υφίσταται το πατρίς-θρησκεία-αριστεία, ως βασικά στοιχεία του συστήματος.

Η Ελλάδα έχει δυστυχώς κομματική επιστήμη. Όπως και όλα τα άλλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί